jaunumi
pasākumi
par klubu
galerijas
sarunas
draugi
kontakti
Slēpošana
trases
pasākumi
laika prognoze
Seriāls Taciņas
nolikums
kalendārs
rezultāti
Sikspārņu nakts
nolikums
rezultāti
Kuldīgas novada Čempionāts un Gaida Šūpulnieka piemiņas sacensības
nolikums
rezultāti
vecais WWW

Sarunas:
Sarunāti 137 ieraksti.
137. Priekšnieks @ 04 Oct 2016 22:32 ierunāja:
Paldies!
Nākamgad, ja viss vēl notiks wassat centīsimies izvairīties no šaurajām maliņām un citem sīkumiem smile.
136. Guntis @ 03 Oct 2016 08:29 ierunāja:
Paldies TAKAi par vakardienas pasākumu! Distances bija pietiekoši sarežģītas ļoti interesantā apvidū.Patiešām, bija vērts braukt lielu gabalu , lai to izbaudītu!! thumb
135. idents @ 31 Aug 2016 20:17 ierunāja:
Alfrēda identa nr: 430547
134. Māris @ 05 Jul 2016 10:36 ierunāja:
Sveiciens visiem TAKA-iešiem!
17.jūlijā teritorijā starp Ēdoli, Īvandi un Alsungu organizējam rogaininga sacensības. (visa informācija www.rogaining.lv)
Pēteris Īvāns mums palīdzēja ar 2 orientēšanās kartēm, kuras ir Jūsu klubam (Īvande un Pumpaskalns), tāpēc vēlamies visiem TAKA biedriem, kas vēlas piedalīties dot 50% atlaidi.
Ja no Jūsu puses ir kādi interesenti – atsūtiet man e-pastā sarakstu - maris.berzins@gmail.com
Lai jauka diena,
Māris
133. Prezidents @ 16 Jun 2016 05:25 ierunāja:
Jau izlasīju, rogain lapā un nodomāju "vai tiešām Jānis"! Mums ir ne tikai žurnalists, bet arī prozaiķis smile Jauki!
132. Jānis @ 10 Jun 2016 13:43 ierunāja:
Nedaudz par neparasto.
Klāt jūnijs un Latvijas vasara ar savu lielāko piedzīvojumu Latvijas čempionātu rogainingā. Šoreiz tā norisei izraudzīta Kosas apkārtne Amatas augštecē, visai savdabīgs mazapdzīvots un brikšņains apvidus. Sacensību centrā ierodamies pēdējā brīdī, bet vēl paspēja laikā. Pirmsstarta formalitāšu kārtošanu uz īsu brīdi pārtrauc Valsts himna – visu cieņu valsts simboliem. Vēl mirklis un tiekam apgredzenoti – tas ir mūsu roku rotā smuka lentīte, kurā iestiprināts idents, visas svarīgās informācijas nesējs par darbībām diennakts garumā. Nākamajā mirklī tiekam pie galvenā – sacensību kartes, krietnas avīzes atvēruma lielumā. Nopietnākas darbs distances plānošana var sākties. Tas, ka atrodamies kartes viducī, gan atvieglo, gan reizē arī sarežģī izvēlēties īsto maršrutu jo variantu tik daudz, ka vai acis žilbst. Kā atrast to optimālāko saviem spēkiem atbilstošāko?Organizatori ir īpaši pacentušies. Skaidri zinām tikai to, ka distanci veiksim divos apļos ar atgriešanos starta finiša zonā. Kad pirmais stress ir pārvarēts un saprasts kas ir kas palēnam top arī pirmās distances daļas plāns, kas kā vēlāk izrādās diezgan klasisks, nu ar dažām niansēm. Nu par turpmāko tad jau redzēs, kā saka rīts gudrāks par vakaru. Pārkrāmējam līdzi ņemamās mantas, kā nekā priekšā visai garš un atbildīgs ceļa posms, un vēl laiku arī sola visai vēsu, ja ne aukstu. Bet kuram gan gribas ticēt kad saulīte tik dāsni silda.
131. Jānis @ 10 Jun 2016 13:42 ierunāja:
Klāt starta brīdis, visi korī noskaitām pēdējās sekundes un tad kā putnēni pavasarī no ligzdas visi aizspurdzam sev vien zināmajā virzienā pretim nezināmajam. Raibu, raibais dalībnieku pūlis, viens otru draudzīgi uzmundrinot drīz vien pazūd aiz tuvējiem pakalniem un meža biezokņiem. Lielai piedzīvojums ir sācies. Pirmie KP padodas visai viegli – sākums daudzsološs, vienīgi tas mežs, ko grūti būtu nosaukt par mežu, vieni vienīgi krūmi un brikšņi, aizauguši un atēnoti izcirtumi, kur kāds vēl pamanījies kaut ko nozāģēt un turpat arī atstāt, nu tā lai ekstremālāk. Tā virzoties pa šādu nekurieni gadās arī pirmais misēklis novirze no azimuta un rezultāts kā Susaņinam ieved purvā.
130. Jānis @ 10 Jun 2016 13:42 ierunāja:
Pārvietoties kļūst vēl ekstremālāk, krustu šķērsu bebru sagāzti koki pārpludināti grāvji un nenosakāmas krāsas žļurga. Paiet krietns stundas ceturksnis, līdz atgriežamies trasē. Komandas biedri, gan mierina, ka tas tik tāds nieks vien esot, bet man vienalga sajūta nelāga. Priekšā vairāki ceļa etapi tikai jāsoļo. Parādās arī civilizācija, mājas un fermas. Par tādu lielu tautas staigāšanu interesi sāk izrādīt vietējais ganāmpulks. Nākas iedrošināt pat citu komandu meitenes, ka govis jau nu nav tās no kā vajadzētu baidīties, pietam priekšā vēl elektriskais gans. Padzēruši ūdeni un šo to uzkoduši, soļojam tālāk. Nākošie posmi solās būt visai sarežģīti, jo ceļu vienkārši nav, ir tikai purvi, brikšņi un aizauguši izcirtumi jāpaļaujas tikai uz kompasu, šoreiz tas nepieviļ, jo esam kļuvuši piesardzīgāki. Kaut kur nekurienē uz upes iezīmēts tiltiņš un komandas biedri slēdz derības, vai tas cilvēku radīts vai vienkārši bebru dambis, vinnē otrais variants. Kādā no izcirtumiem tiek iztraucēts stirnu buks, kurš pēc tam mūs neganti aprej, par tādu nepieteiktu miera traucēšanu.
129. Jānis @ 10 Jun 2016 13:41 ierunāja:
Tā nemanot šķērsojam Amatu un nonākam mājas pagalmā, kur ir galds soli un avota ūdens. Nedaudz atpūšamies, kaut ko uzkožam aprunājamies ar mājas saimnieci atdodam godu krucifiksam mājas pagalmā un dodamies ceļā. To, ka mēs, latvieši, esam savrupnieki nākas pārliecināties arī šoreiz. Kaut kur meža vidū ezera krastā jaunbūve, izskatās, ka krīzes skarta, tā arī nav pabeigta, uz galda vēl trauki it kā kāds nupat būtu pusdienojis un aizgājis savās gaitās, vienīgi tā pastaiga tā ieilgusi uz nenoteiktu laiku. Tā pārdomājot pieveikti pāris etapi, bet kas tad tas, tāda interesanta leģenda – uz liela koka!!! Jau iztālēm ejot redzam pauguru ar koku puduri, nu kā tai senā dziesmā "Uz kalna stāv vientulis ozols pa pusi jau nokaltis", bet tikai šoreiz tas nav ozols bet kārklu sugas brālis, tikai tāds varen maktens padevies, droši var tēmēt uz dižkoka statusu. Nemanot tuvojas vakars, saulīte jau pazūd aiz mežu galiem un manāmi kļūst vēsāks.
128. Jānis @ 10 Jun 2016 13:40 ierunāja:
Nākošajā dzirdināšanas punktā, nu jau nezin kuro reizi, satiekam Engures komandu, interesanti kāds ir viņu plānojums? Un šeit ir milzīgu daudzumu uzmācīgu knišļu. Ilgi neuzkavējamies, padzeramies un uz priekšu. Kaut kur mežā dzirdama traktora rūkoņa un ilgi nav jāgaida parādās jauns ceļš un varen plašs izcirtums. Tā pielāgojoties jaunajām pārmaiņām īsti vairs nesaprotam, kur esam nonākuši, bet priekšā liela lakšu pļava, kas tā smaržo pēc lociņiem, tā ka siekalas pat saskrien mutē, bet ne pa to ir stāsts, vispirms visam pa vidu jāatrod nelies grāvis, kura līkumā jābūt KP. Virziens it kā sakrīt, bet arī brikšņi kļūst neciešami, nu jāpaļaujas veiksmes faktoram, kas šoreiz mūsu pusē. Tālākais jau izskatās vienkāršāk, pāris grāvju, pļavas, arī par Amatu zīmēts tilts. Dabā tas viss ir pa visam ne tā. Grāvī uzdarbojies celtnieks bebrs, dambis gan ir, bet tāds nestabils un vienam no komandas dalībniekiem neliela saminstināšanās un nākas mērīt grāvja dziļumu, tāds varen dziļš šoreiz pagadījies.

<< Jaunāki ( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ) Vecāki >>

Vārds:
E-mails vai mājaslapa: (nav obligāts)
Cik ir septiņi plus seši?:

Smaidiņi: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying thumb 
| Aizmirst mani
 
nākamie pasākumi:
Apsveikumus gaida:
21.03.- Ojārs Leikarts - dz. d.
23.03.- Janeta Turka - v. d.
25.03.- Mārīte Bērziņa - v. d.
klubu  atbalsta:
www.kuldiga.lv
www.mammadaba.lv
www.laivo.lv
statistika:

sākot no 28.03.2012:
free counters