jaunumi
pasākumi
par klubu
galerijas
sarunas
draugi
kontakti
Slēpošana
trases
pasākumi
laika prognoze
Seriāls Taciņas
nolikums
kalendārs
rezultāti
Sikspārņu nakts
nolikums
rezultāti
Kuldīgas novada Čempionāts un Gaida Šūpulnieka piemiņas sacensības
nolikums
rezultāti
vecais WWW

Klubu stafetes 2017
Sestdien 16. septembrī Lilastes ezera ziemeļu daļā pie Dvēseļu kalniem notika gadskārtējās orientēšanās klubu savstarpējās sacīkstes "Klubu stafetes 2017". Šoreiz Magnētu organizatoru godā nomainīja Kāpa OK, bet tas nekādi neietekmēja mūsu piedalīšanos šajās sacensībās. Līdzīgi kāpagājšgad, startējām ar divām kluba komandām un trešo veidojām kopā ar draugiem, jo kā izrādās 30 dažāda vecuma un dzimuma skriet gribētājus savā pulkā atrast nespējām neskatoties uz kuplo biedru skaitu...

Rezultāti
Ojāra Millera foto
Odetas foto *pieejamas līdz 20.11.
Jāņa Saliņa foto *pieejamas līdz 16.10.

Bet kā tad mums veicās?
Veicās mums dažādi.
Kluba nomināli pirmajai (un arī spēcīgājai) komandai bija jūtams gan mūsu ātrākā Kristapa (šoreiz viņš tikai atbalstītāju rindās, jo nākamajā dienā jāizcīna otrā vieta Valmieras maratonā), gan Anetes trūkums (arī viņa, slimības nomākta, šoreiz tikai skatītājos). Tāpat ne pie vislabākās pašsajūtas bija Mārīte, kas godam cīnījās un savu etapu veica ļoti līdzvērtīgi ar Odetu. Gala rezultātā 23. vieta.
Kluba otrā komanda pēc pirmā etapa pat bija nedaudz priekšā pirmajai... Bet tālāk gan nekādi lielie pārsteigumi nenotika. Ja vien, protams, par lielu pārsteigumu neuzskata komandas sastāvu kā tādu. Ierindā, kā pats rakstīja: "uz brīdi pie veciem niķiem atgriezies" bija pat Juris Lipsnis, kurš sen mežā nav redzēts, tik vien kā dzimtaja Alsungā Taciņu kārtu saplānojis. Visādi citādi senioru pilnajai komandai cienījama 35. vieta, kas kā izrādās noslēdz arī rezultātu sarakstu. Ja būtu ka agrāk, tad brīvstarts nākošgad būtu garantēts...
Kas attiecas uz draugu komandu - nu, tur nereti visādus brīnumus var sagaidīt. Tiesa ļoti ilgi uz nevienu nebija jāgaida. Visi individuālie rezultāti tā ap stundu. Sastāvā Taciņās sevi labi parādījušais Kristaps Briedis un pat Kuldīgas novada domes vadītāja. Ja nebūtu neliela neveiksme vienā no etapiem, pavisam noteikti varētu pat pacīnīties arī ar kluba otro komandu. Nekas, nākošreiz!
5. Janeta @ 25 Sep 2017 07:54
4. Māris @ 23 Sep 2017 07:31
Jura dūdas bija uzmundrinošas... cīnījāmies, jutām savējos, bija jauki...
3. Prezidents @ 20 Sep 2017 07:13
Tiešām izskatās skaisti :)
Apsveicu ar labu rezultātu! Mūsu Family slimoja, varbūt šodien uz Taciņām aizbraukšu. Raineram skaistas bikses un Jurim T-krekls :)
2. odeta @ 19 Sep 2017 20:52
Pilnībai pietrūka vien Kristaps Bērziņš, Anete un vairāki Pētersoni, kluba prezidentu un eksprezidentu ieskaitot un mazā Emīlija, kura kopš dzimšanas iekļuvusi visās kluba stafešu bildēs. Šogad izpalika gan Emīlija, gan kopbilde.... Nebija Ingus Pētersons, kurš spēj sapulcēt vienkopus lielāk daļu dalībnieku. Pietrūka arī Pēteris, Dace, Ieviņa un Lūcija. Kaut kā pierasts, ka viņi ir... pat nesaprotu, kā bez šiem nosauktajiem bijām tikpat daudz kā parasti....Man patika. Un Juris ar dūdām bija pavisam krāšņs akcents.
1. Ingus @ 19 Sep 2017 15:12
Skaisti!
Vārds:
E-mails vai mājaslapa: (nav obligāts)
Cik ir vienpadsmit plus trīs?:

| Aizmirst mani
 
nākamie pasākumi:
03.04.- "Taciņas" - Krauļu priedes
10.04.- "Taciņas" - Pelči
17.04.- "Taciņas" - Misiņkalns, Aizpute
Apsveikumus gaida:
19.04.- Armands Teteris - dz. d.
22.04.- Armands Baumanis - v. d.
22.04.- Armands Teteris - v. d.
klubu  atbalsta:
www.kuldiga.lv
www.mammadaba.lv
www.laivo.lv
statistika:

sākot no 28.03.2012:
free counters